כנאפה משגע
16.05.17 / 11:10
כנאפה משגע
מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'
מרכיבים:
• 600 גרם שערות קדאיף
• 100 גרם חמאה מומסת
• 800 גרם גבינת מוצרלה
• 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
• כוס סוכר
• כוס מים
• חצי לימון
• כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:
• ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
• מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
• שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות
הכנת מי סוכר:
• מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
• יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה