$(function(){setImageBanner('79198533-a8bd-4c9e-a0b8-6cd8d78953bf','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
כנאפה משגע
מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'
מרכיבים:
$(function(){setImageBanner('3f8c55ff-306d-4bb7-9491-8fe6d66a34b4','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
• 600 גרם שערות קדאיף
• 100 גרם חמאה מומסת
• 800 גרם גבינת מוצרלה
• 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
• כוס סוכר
• כוס מים
• חצי לימון
• כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:
• ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
• מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
• שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות
הכנת מי סוכר:
• מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
• יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e5e9ab6d-7d7e-4033-80a8-2cd8bb81ae2b','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5e9ab6d-7d7e-4033-80a8-2cd8bb81ae2b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('a1a52cf4-3e2c-451d-a8dc-46459cb15568','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('e9380e8a-c9d1-4a2a-a8e9-8096919cb06d','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|