|
$(function(){setImageBanner('4d89590a-79c9-49e8-9765-b2680c193cd1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
התירס: צמח ממשפחת הדגנים. התירס מככב בכל סוגי האוכל, הוא משמש כמרכיב עיקרי בסלט, בפשטידות, כמנה עיקרית וסתם כנשנוש, בקיצור: גם טעים וגם בריא.
מצרכים
1 שקית גרעיני תירס
$(function(){setImageBanner('97ae1b5c-b942-48c9-acbd-0a4550538a0b','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
2 יח' בצל ירוק קצוץ
1 גמבה אדומה קטנה
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה
4 ביצים טרופות
1/2 כוס קמח
1 כף שמן
קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- שוטפים ומסננים את התירס
- מערבבים את כל החומרים יחדיו
- משמנים תבניות מאפינס ויוצקים את הבלילה
- אופים ב- 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה
סלט תירס במיונז ושמיר
מצרכים
קופסת תירס
1/2 צרור שמיר
2-3 מלפפונים חמוצים
1 גמבה אדומה
3 כפות מיונז
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
אופן ההכנה
- מסננים את התירס
- קוצצים את השמיר
- חותכים את המלפפון והגמבה לקוביות קטנות
- להוסיף מיונז, מלח ופלפל שחור
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ad398c21-d43b-400b-9670-6294089f0b03','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ad398c21-d43b-400b-9670-6294089f0b03','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('cbacdf0d-4fb8-4354-8b15-22e1416b14db','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('f12735b7-bf28-4d7a-bae8-ee1d2095e9c3','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|