$(function(){setImageBanner('260c52ec-22a8-4dab-a427-44dfea9434cd','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
התירס: צמח ממשפחת הדגנים. התירס מככב בכל סוגי האוכל, הוא משמש כמרכיב עיקרי בסלט, בפשטידות, כמנה עיקרית וסתם כנשנוש, בקיצור: גם טעים וגם בריא.
מצרכים
1 שקית גרעיני תירס
$(function(){setImageBanner('feb7f101-13b1-410d-b2e2-86b5feb485c4','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
2 יח' בצל ירוק קצוץ
1 גמבה אדומה קטנה
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה
4 ביצים טרופות
1/2 כוס קמח
1 כף שמן
קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- שוטפים ומסננים את התירס
- מערבבים את כל החומרים יחדיו
- משמנים תבניות מאפינס ויוצקים את הבלילה
- אופים ב- 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה
סלט תירס במיונז ושמיר
מצרכים
קופסת תירס
1/2 צרור שמיר
2-3 מלפפונים חמוצים
1 גמבה אדומה
3 כפות מיונז
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
אופן ההכנה
- מסננים את התירס
- קוצצים את השמיר
- חותכים את המלפפון והגמבה לקוביות קטנות
- להוסיף מיונז, מלח ופלפל שחור
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('72dcfc34-55fa-42dc-b09c-32a16ed8b205','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72dcfc34-55fa-42dc-b09c-32a16ed8b205','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('4430849d-cf56-4c09-82cf-f26b03e16e20','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('2de75a0c-1d74-481f-9cc8-7a2b8d78bbb5','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|