מרק בטטה
דנה בוחבוט
25.11.15 / 15:22

מקלפים בין 3 ל-4 בטטות, חותכים לחצאים ומרתיחים בסיר עם מעט אבקת מרק עוף- עד שמתרכך.
במחבת מטגנים בצל קצוץ
לאחר שהבטטות התרככו מוציאים מהסיר אבל לא זורקים את המים (!!)
מעבירים את הבטטות והבצל לסיר מרק ומועכים יחד.
מוסיפים מעט מהמים שאיתם הרתחנו את הבטטות ובעזרת בלנדר מוט מערבבים הכל, כל פעם מוסיפים מעט מים עד להטמעה של הכל יחד.
ניתן להוסיף שמנת מתוקה אם רוצים להסמיך את המרק - או מים אם רוצים לדלל.
מתבלים:
פלפל לבן, מלח ואגוז מוסקט ;)
בתיאבון