חיתוכיות ריבה עם תותים

$(function(){setImageBanner('6a280693-323e-4493-b72f-42ad9b3331c8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

חיתוכיות ריבה עם תותים

לבצק:
כוס וחצי קמח

150 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כפות מיץ תפוזים
 
למילוי
צנצנת ריבת תות/פטל או כל ריבה שאוהבים
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות - ומשמנים תבנית חד פעמית בינונית
 
את הבצק מכינים במיקסר בעזרת וו גיטרה- מוסיפים את כל החומרים חוץ מהמיץ תפוזים, עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים מיץ תפוזים בהדרגה וממשיכים לעבד עד שמתקבלים פירורים גדולים יותר.
 
מעבירים כ 2/3 מהכמות לתחתית התבנית ומשטחים בעזרת הידיים לשכבה אחידה.
 
אופים את התחתית כ 10 דק עד להזהבה - היא אמורה להיות מעט בהירה.
 
מוציאים מהתנור ומורחים שכבה דקה ואחידה של ריבה .
 
את יתרת הבצק שהשארנו מפוררים לפירורים ומפזרים מעל הריבה - מחזירים לתנור לכ 15 דק נוספות או עד שהפירורים מזהיבים והריבה מבעבעת.
 
מניחים להתקרר - ואז מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים.
 
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לקישוט.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b50e4ae9-f6a8-4fe5-8a9d-d569ca8cdabc','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b50e4ae9-f6a8-4fe5-8a9d-d569ca8cdabc','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה