אלפחורס טעים וקל להכנה
דנה בוחבוט
29.05.16 / 17:44
אלפחורס טעים וקל להכנה
לבצק:
200 גרם חמאה/מחמאה בטמפ', החדר
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
500 גרם קורנפלור
1 כוס קמח
את כל החומרים לשים בעזרת וו גיטרה במיקסר עד למרקם חולי ולאחר מכן לשים הכל היטב ביד עד למרקם אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות לשעתיים.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר הרצוי.
אופים כ 10-15 דק עד להזהבה, בחום של 180 מעלות.
לאחר שסיימנו לאפות את כל העוגיות, נמלא אותן בריבת חלב ונסגור בתנועה סיבובית כדי שהמילוי יתפרס על כל העוגיה מבפנים.
ניתן לגלגל את הקצוות בקוקוס ולפזר מעל אבקת סוכר.