בהצלחה! עפרה יהודה נבחרה לנהל את בית הספר נווה אילן:
18.08.26 / 14:21
עם 26 שנות ניסיון במערכת החינוך וניסיון של למעלה מעשור בניהול בתי ספר, עפרה תחליף בתפקיד את מוטי עטייה, שניהל את בית הספר בתשע השנים האחרונות
עפרה יהודה, תושבת רחובות, נשואה, אם לארבעה וסבתא לנכדה, בעלת תואר שני במנהל החינוכי ומביאה עמה 26 שנות עשייה חינוכית, במהלכן מילאה מגוון תפקידים ביניהם: חינוך כיתה וריכוז תחום המתמטיקה. ב־11 השנים האחרונות כיהנה כמנהלת בתי ספר בלוד ובבאר יעקב וצברה ניסיון ניהולי וחינוכי משמעותי.
ראש העיר, תומר גלאם: "עפרה מצטרפת לשדרת הניהול המצוינת של מינהל החינוך באשקלון, עם ניסיון רב שנים, עשייה חינוכית מוכחת ויכולת ניהולית שתסייע לה להוביל את בית הספר נווה אילן להמשך הצלחה והישגים. אני מאחל לה הצלחה רבה בתפקידה ובטוח כי יחד עם הצוות החינוכי תמשיך לקדם את תלמידות ותלמידי בית הספר. בהזדמנות זו, אני מבקש להודות למוטי עטייה על תשע שנים של מסירות, השקעה והובלת בית הספר, ולאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו."
ראש מינהל חינוך ותנו"ס, יובל זוזות: "עפרה נבחרה להוביל את בית הספר נווה אילן כשהיא מביאה עמה ניסיון חינוכי וניהולי עשיר, תפיסה ערכית ומחויבות עמוקה לעשייה החינוכית. אני מאחל לה הצלחה רבה בתפקידה החדש, בהובלת צוות בית הספר ובהמשך קידומו וצמיחתו של נווה אילן. בהזדמנות זו אני מבקש להודות למוטי עטייה על שנות ניהול בית הספר, על ההשקעה והעשייה למען תלמידים וקהילה, ולאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו."
עפרה יהודה: "אני רואה בבית הספר בית של צמיחה, ערכים ושייכות – מקום שבו כל ילד וילדה מרגישים שרואים אותם, מאמינים בהם ומאפשרים להם לממש את יכולותיהם. לצד השאיפה להישגים ולמצוינות, חשוב לי לקדם חינוך המחבר בין ידע, ערכים ומידות, אהבת התורה, אמונה, כבוד האדם ויראת שמיים, מתוך חיבור עמוק לעולם הערכי והציוני. אני מאמינה כי הצלחתו של בית הספר נשענת על שותפות, אמון ושיח פתוח בין הצוות החינוכי, התלמידים, ההורים והקהילה. יחד נמשיך לבנות קהילה חינוכית מצמיחה, ערכית ושואפת למצוינות."