אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

$(function(){setImageBanner('5a7a8c12-282f-4772-8bc3-deeeca0e5a32','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})


לרגל חג הפסח וחול המועד, המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית, המתאימה לארוחות החג: אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי על מצע אורז וירקות, מנה חגיגית שמקשטת את השולחן ומפנקת את כולם .

צילום אפיק גבאי

 

רכיבים:

  • 5 כפות שמן זית
  • 4 בצלים חתוכים לרצועות
  • 2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה
  • כף שטוחה כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף
  • חצי כוס טריאקי של מאסטר שף
  • 2 כוסות גזר גמדי
  • 3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל
  • כוס יין לבן
  • 1 כוס אורז בסמטי מאסטר שף
  • 2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)
  • חצי כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה

 

אופן ההכנה:

 

בסוטאז'  רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את האוסובוקו, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי, מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים).

 

לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות. מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.

 

          חג שמח!

 

 


$(function(){setImageBanner('43ef8209-bfec-44e3-85bf-0d32fc83188f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה