בטטות אפויות במילוי תפוח עץ וחומוס עם ראס אל חנות
$(function(){setImageBanner('95c044e9-f378-4038-8a8a-fe77212dc4b4','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
רכיבים לבטטות: 2 בטטות גדולות
$(function(){setImageBanner('2df26d82-62c1-4634-b192-ff1ff68a750d','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 בצל קטן קצוץ 1 תפוח עץ קטן, קצוץ 2 שיני שום טחונות 400 גר' גרגירי חומוס רכים (מקופסת שימורים או לאחר הרתחה) 2 כפיות ראס אל חנות 2 כפית דבש חופן כוסברה, קצוצה דק מלח פלפל שחור טחון לרוטב: 1 יוגורט יווני 1 כפית פפריקה מעושנת מלח הוראות הכנה: שוטפים את הבטטות ולחצות לאורכן. להכניס לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך. מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות. מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל, מטגנים 5 דקות נוספות, מוסיפים דבש, מקפיצים מעט ומסירים מהאש, מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד. גורפים בתוך הבטטות וממלאים בתערובת החומוס, מגישים לצד שאר הכוסברה והיוגורט.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7252f239-fba8-4b6b-ad5f-549a14c1baa2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7252f239-fba8-4b6b-ad5f-549a14c1baa2','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('5489673f-584c-43ae-8d36-c5d9e7faa3d8','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|