בטטות אפויות במילוי תפוח עץ וחומוס עם ראס אל חנות
$(function(){setImageBanner('92cb77f4-5332-46d1-86b9-d31b7693b58a','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
רכיבים לבטטות: 2 בטטות גדולות
$(function(){setImageBanner('a5e74cb4-e021-442e-ab5d-a18e51811176','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 בצל קטן קצוץ 1 תפוח עץ קטן, קצוץ 2 שיני שום טחונות 400 גר' גרגירי חומוס רכים (מקופסת שימורים או לאחר הרתחה) 2 כפיות ראס אל חנות 2 כפית דבש חופן כוסברה, קצוצה דק מלח פלפל שחור טחון לרוטב: 1 יוגורט יווני 1 כפית פפריקה מעושנת מלח הוראות הכנה: שוטפים את הבטטות ולחצות לאורכן. להכניס לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך. מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות. מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל, מטגנים 5 דקות נוספות, מוסיפים דבש, מקפיצים מעט ומסירים מהאש, מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד. גורפים בתוך הבטטות וממלאים בתערובת החומוס, מגישים לצד שאר הכוסברה והיוגורט.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('57018cf8-8697-459a-aca7-bf01c14f5cf6','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57018cf8-8697-459a-aca7-bf01c14f5cf6','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('ebe911b5-1d3f-4897-b467-f25831998ab6','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|