גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע
אלדה נתנאל
28.07.20 / 07:35
– גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע. המתכון קל הכנה, נפלא להגשה בארוחות חגיגיות ובבילוי מפנק.
קיץ נעים ומהנה!
מצרכים:
1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "אבוקדו גרנות"
1/2 לימון סחוט למיץ
1 מלפפון קלוף
1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
1 שום קטן
6 עלי נענע קצוצים
1/2 כוס מים קרים
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
- טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.
- מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.
- מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.
- מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.
המתכו באדיבות מותג "אבוקדו גרנות"