|
ההתמכרות החדשה שלכם: סלט פירורי כרובית
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b8ef38ce-895d-434f-9c9a-34ed9393d6ae','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b8ef38ce-895d-434f-9c9a-34ed9393d6ae','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
סלט פירורי כרובית, עשבי תיבול וחמוציות שילוב של חמוץ ומתוק בתוספת קריספיות רעננה. בשיתוף ניצת הדובדבן מרכז MALL 7
מצרכים: כרובית בינונית 2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
$(function(){setImageBanner('8c3da2c0-d8a4-48bb-b547-bc60fde29c77','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})3/4 כוס חמוציות אורגניות ללא תוספת סוכר "ניצת הדובדבן" מיץ מחצי לימון 1 כף שמן זית 1 כף רכז רימונים 1 כף סילאן ללא תוספת סוכר "ניצת הדובדבן" 1/2 כפית מלח אופן ההכנה: מגרדים במגרדת את הכרובית לפירורים קטנים, מוסיפים את עשבי התיבול והחמוציות. בצנצנת קטנה מערבבים את שאר המרכיבים ושופכים על הסלט.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5330ef65-704e-4613-bd11-f6972ae5e473','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5330ef65-704e-4613-bd11-f6972ae5e473','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('66e5b141-d8da-49e6-8156-fd31cc8abd1f','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|