חביתיות אפונה
אלדה נתנאל
09.04.22 / 07:00
המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכונים למנות טעימות, כשרות לפסח (לאוכלי קטניות) ומזינות.
מצרכים:
- 500 גרם אפונה ותרד קפואים\טריים
- 4\1 אבוקדו
- 140 גרם קורנפלור
- 2 ביצים
- שמן זית
- מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
- בשלו בסיר עם מים רותחים את האפונה והתרד למשך דקה אחת.
- ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית ואת הירקות המבושלים. הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.
- צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית וטגנו בשני הצדדים (בדיוק כמו שמכינים פנקייקים רגילים).