חנוכה בפתח - מתכון לסופגניות ביס בריאות
אלדה נתנאל
23.11.20 / 19:57
סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה
רכיבים (30 יחידות):
200 גרם גבינת ריקוטה
2 ביצים
2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
½ כפית קינמון
שמן זרעי ענבים, לטיגון
אבקת סוכר, להגשה
אופן הכנה:
- מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
- מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
- מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.
טיפ:
טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר
ערכים תזונתיים ליחידה:
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם |
109 | 1.8 | 0.9 | 9 |
המתכון באדיבות הרבלייף