כדורי ריזוטו פריכים במילוי גבינה – להכנה בייתית

$(function(){setImageBanner('5f5ba2a9-6d95-4116-9907-c7ff84707f69','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

לאלו שמתכוונים לחגוג את השנה האזרחית החדשה בבית, עם חברים או בערב רומנטי זוגי, השף הראשי של רשת קפה גרג – רון סימן טוב, חושף מתכון חגיגי להכנת מאכל איטלקי: ארנצ'יני. מדובר בכדורי ריזוטו במילוי גבינה, קלילים, טעימים, יפים להגשה - מהמטבח האיטלקי.

צילום דן פרץ

מרכיבים ארנצ'יני: (10 כדורים)
3 כוסות אורז עגול מבושל (רצוי שיהיה מבושל בן יום)

1 חבילה שמנת מתוקה

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1 כפית מלח

כוס מוצרלה מגוררת

ביצה אחת

כוס פירורי לחם

 

מרכיבים רוטב:
3 כוס שמנת מתוקה

1/3 כוס רוטב עגבניות

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

כוס שמן

כוס בצל ירוק קצוץ

גבינת פרמז'ן גוש לא מגורדת

 

אופן הכנה של כדורי הארנצ'יני:

בקערת ערבוב יש לשים את כל המרכיבים הבאים:

3 כוסות אורז עגול מבושל

1 חבילה שמנת מתוקה

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1 כפית מלח

כוס מוצרלה מגוררת

לערבב הכל עד קבלת עיסה וליצור כדורים בינונים כל אחד.

 

ציפוי:

לגלגל כל כדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.

לטגן בשמן עמוק את הכדורים עד הזהבה

 

אופן הכנת הרוטב:

לחמם בסיר בינוני

1/3 כוס שמנת מתוקה

1/3 כוס רוטב עגבניות

לתבל חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור.

להמתין עד שהרוטב מצטמצם

 

אופן הגשה:

בצלחת עמוקה מוזגים את הרוטב המוכן

מניחים 3 -2 כדורים מעלים יש להניח גילופי גבינת פרמז'ן ובצל ירוק קצוץ

 

 

שנה אזרחית טובה וטעימה 😊


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ecc47a1d-a919-4df1-99fe-077a94155784','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ecc47a1d-a919-4df1-99fe-077a94155784','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה