כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף
14.12.22 / 09:40
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף
רכיבים
עבור כנפי העוף:
- 600 גרם כנפי עוף
- 1 כף שמן זית
- מלח
- פלפל
- קמח
- 2 כפות פפריקה
לרוטב הקוריאני החריף:
- 10 כפות רוטב סויה
- 6 כפות סוכר חום
- 4 כפות חומץ אורז
- 2 כפות רוטב סרירצ'ה
- 2 כפות שמן שומשום
- 3 שיני שום
- 2 כפות מים קרים
- 1 כף עמילן תירס
לקישוט:
- בצל ירוק
- שומשום לבן
הוראות הכנה:
מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית.
מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה.
מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.
בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.
טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.