לביבות ריבועיות אפויות לחנוכה
$(function(){setImageBanner('c39b2a26-e0d3-4c7d-ac5d-91a555adde7c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
חנוכה בפתח ולצד הסופגניות הגיע גם זמנן של הלביבות סניף ניצת הדובדבן במרכז Mall7 בבאר שבע מציע מתכון בריא ופשוט להכנה - ללביבות ריבועיות אפויות השוס שלהן הוא בצורת ההגשה, אופים אותן בתבנית וחותכים לריבועים
רכיבים: 2 בטטות בינוניות מגורדות 2 גזרים מגורדים
$(function(){setImageBanner('0dfccbe1-73d4-446d-b25d-f006dfe0f5af','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 תפוח אדמה מגורד 1 בצל מגורד דק 2 כפות זרעי צ'יה 'ניצת הדובדבן' עם 3/4 כוס מים שהושרו כ-20 דקות 1 כף טחינה אורגנית 'ניצת הדובדבן' 5 כפות קמח כוסמין 70% 'ניצת הדובדבן' (ניתן להחליף בכל קמח שרוצים) 3 כפות שמן צמחי (קוקוס, קנולה....) מלח, אגוז מוסקט, מעט קינמון הוראות ההכנה: מערבבים את תערובת המים והצ'יה יחד עם הירקות המגורדים. מוסיפים קמח, שמן ותבלינים לפי הטעם. משטחים את התערובת בתבנית פיירקס מלבנית משומנת, ואופים בחום של 190 מעלות כ-45 דקות. מצננים מעט, חותכים לריבועים ומגישים. מעולה לחנוכה ולכל ימות השנה.. המתכון באדיבות ניצת הדובדבן מרכז MALL7 בבאר שבע
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d33ed892-6905-4e40-bcd0-592df8d4084a','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d33ed892-6905-4e40-bcd0-592df8d4084a','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('f53b31f5-75df-483f-9b07-7d972a134acf','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|