מאפינס פירות יבשים מועשרים

$(function(){setImageBanner('b516f59b-af6b-423d-a99a-2b4aae05893b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

חג טו בשבט קרב ובא וזה הזמן לחגיגה של פירות יבשים מכל טוב הארץ. חברת הרבלייף מציעה מנה משודרגת של מאפינס העשירים בפירות יבשים ומועשרים בחלבון ובסיבים תזונתיים! מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

צילום דן פרץ

 מאפינס פירות יבשים ( 4 מנות):    

רכיבים:

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 של הרבלייף בטעם שאוהבים

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה אבקת סיבים תזונתיים של הרבלייף

100 גרם גבינת ריקוטה 5% , מפוררת

100 גרם משמשים מיובשים, קצוצים דק

חופן אגוזי מלך, קצוצים

חופן צימוקים, קצוצים

חופן שבבי קוקוס (לא חובה)

קליפה מגוררת מ-1 לימון או תפוז

קורט קינמון

1 ביצה

50 מ"ל חלב דל שומן/ חלב שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים של מאפינס במנז׳טים מנייר.
  2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה, אבקת חלבון, אבקת הסיבים התזונתיים, גבינת ריקוטה, משמשים, אגוזים, צימוקים, שבבי קוקוס, קליפת לימון (או תפוז) והקינמון ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את החלב והביצה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
  4. מחלקים את התערובת בין השקעים ואופים 20-25 דקות, עד להזהבה.

 


$(function(){setImageBanner('36983eff-e8c5-431c-83e8-32c22600082a','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה