מוקפץ סלמון וירקות בווק!

$(function(){setImageBanner('8f58c3eb-5757-4f44-ad6f-7145d672c47c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

רוצים להכין ארוחת צהריים בריאה וטעימה בקלות? הפעם- מתכון למוקפץ סלמון וירקות במחבת ווק

מצרכים (2 מנות)

2 נתחי דג סלמון

300 גרם פרחי ברוקולי

1 בצל

חצי חבילת פטריות שמפניון

1 שום כתוש

כף שמן

2 כפות סילאן

כף סויה

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך גס את הבצל, הברוקולי והפטריות
  2. את דג הסלמון נחתוך לקוביות
  3. במחבת ווק נחמם כף שמן ונטגן בה את דג הסלמון 2-3 דגות עד להשחמה. נוציא לצלחת נקייה
  4. נוסיף מעט שמן ונטגן בווק את הירקות והשום עד לריכוך
  5. נחזיר את קוביות הסלמון למחבת ונוסיף את הרוטב: סילאן, סויה, מלח ופלפל לפי טעם
  6. על אש נמוכה נמשיך לערבב ולהקפיץ את הירקות והדג מספר דקות, נגיש מיד לצד אורז חם.

בתיאבון!


$(function(){setImageBanner('38262da5-d146-4da8-ad7a-d3a9b78194f2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה