$(function(){setImageBanner('9db40dac-a058-407d-99be-62e9bac8efd0','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
רוצים להכין ארוחת צהריים בריאה וטעימה בקלות? הפעם- מתכון למוקפץ סלמון וירקות במחבת ווק
מצרכים (2 מנות) 2 נתחי דג סלמון 300 גרם פרחי ברוקולי
$(function(){setImageBanner('e855069f-cc9c-4a03-b394-5e21270a8e7c','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 בצל חצי חבילת פטריות שמפניון 1 שום כתוש כף שמן 2 כפות סילאן כף סויה מלח ופלפל אופן הכנה - נחתוך גס את הבצל, הברוקולי והפטריות
- את דג הסלמון נחתוך לקוביות
- במחבת ווק נחמם כף שמן ונטגן בה את דג הסלמון 2-3 דגות עד להשחמה. נוציא לצלחת נקייה
- נוסיף מעט שמן ונטגן בווק את הירקות והשום עד לריכוך
- נחזיר את קוביות הסלמון למחבת ונוסיף את הרוטב: סילאן, סויה, מלח ופלפל לפי טעם
- על אש נמוכה נמשיך לערבב ולהקפיץ את הירקות והדג מספר דקות, נגיש מיד לצד אורז חם.
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f948b718-3377-4fc9-90ad-23d3db045dd0','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f948b718-3377-4fc9-90ad-23d3db045dd0','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('501441c1-f7f5-40eb-aa89-8e2e7b429a46','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|