מנחם ומפתיע: מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום
$(function(){setImageBanner('2c521654-28a1-4183-96ed-7dbb6539f5d5','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין את המרק הכתום הזה, שמשלב בתוכו מרכיבים כמו תפוז וכורכום שמוסיפים לנו לארוחת הצהרים זריקת בריאות שכולנו זקוקים לה.
מרכיבים (ל-4 סועדים): - 1 בצל
- 15 גרם שמן זית
- 400 גרם גזר
- 600 גרם דלעת
- 1 שורש כורכום טרי
- 5 גרם אבקת כורכום
- מיץ תפוזים מ-2 תפוזים טריים
- מלח, פלפל, אפשר גם שבבי צ'ילי למי שאוהב חריף
- מים חמים
$(function(){setImageBanner('6f42a29a-ce56-4510-944d-7172eaff0ca0','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})אופן ההכנה: - קלפו ופרסו את הדלעת, הגזר, הבצל והכורכום הטרי לחתיכות בגודל קטן-בינוני.
- הוסיפו שמן זית למחבת וטגנו קלות את הבצל עד גוון זהבהב- שקוף.
- הוסיפו את הגזר, הדלעת והכורכום.
- מלאו מים שיכסו עד טיפה מעל הירקות והרתיחו למשך 10 דקות.
- הוסיפו את מיץ התפוזים והביאו להרתחה שוב.
- טחנו את המרק בעזרת בלנדר ידני.
- תבלנו לפי הטעם והגישו חם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('df975618-a3fc-4032-a645-d6cadf541e47','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('df975618-a3fc-4032-a645-d6cadf541e47','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('3e5c3d3c-e09b-45bc-98e2-f7bdaae098d8','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|