מתכון טבעוני להכנת קציצות בטטה
$(function(){setImageBanner('0e1f9fb5-8429-4a6f-a114-2738d2fe388f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
קציצות בטטה פריכות וטעימות המתכון באדיבות: יעל אלעד @veganyael - מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים וקלים.
מצרכים : שלוש בטטות ארוכות 300 גרם טופו
$(function(){setImageBanner('444886f1-0b62-4428-a4d8-45bf84ce10ff','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})בצל קטן כפית כורכום כפית כמון כפית וחצי מלח ורוד כף וחצי זרעי פשטן טחונים קמח עדשים לציפוי אופן הכנה: להרתיח את הבטטות בסיר ללא הקליפה עד שמתרככות (כדאי לחתוך לקוביות או חצאים כדי לזרז את זמן הבישול) אחרי בישול לסנן מהמים. לטגן בצל עד שמשחים. להוסיף את הבטטות הבצל ויתר המצרכים למעבד מזון ולטחון עד למרקם חלק. לחמם תנור ל180 מעלות. להכין תבנית ולחתוך נייר אפייה אקולוגי If You Care לאורך הרצוי. ליצור בעזרת הידיים קציצות תפוחות ולצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים. לשמן מעל עם ספריי שמן זית- לאפות 20-30 דק או עד שמזהיב. בתאבון.......
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('196e4757-fbb4-4e96-a389-509295ec37d1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('196e4757-fbb4-4e96-a389-509295ec37d1','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('eea23520-2cd1-49bb-a40d-0b758a01f7d2','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|