מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים

$(function(){setImageBanner('875e1af6-ed0f-4ace-8c6b-0a8c7f1b0036','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 12 לאוגוסט, חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים: פריכות ומלאות אהבה.


צילום יעל אלעד

המצרכים:

  • אחדושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן
  • רבע-חציכוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)
  • כפיתסוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)
  • 175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה
  • רבע כוס קמח שקדים

 

במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים 

 

ואז להוסיף: כפות שטוחות רסק תפוחים

וכף חמאת שקדים 

 

טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק

 

לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי

לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות 

 

לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות

העוגיות צריכות להשאר בהירותתבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי

 

טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

 

לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל - העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה.  

 

המתכון באדיבות יעל אלעד- מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, המשתמשת בנייר אפייה של המותג
- השומר על איכות הסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי, ללא מלבינים ולכן הוא בריא יותר במגע GREEN FLASH
עם אוכל.


$(function(){setImageBanner('d0fc7e6b-29bb-4be8-83a4-99b31f4689f9','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה