מתכון להכנת רול קר של מלפפון במילוי טונה

$(function(){setImageBanner('a4f6f0eb-fefc-453b-9276-e0dfe29a6ee2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

בימי הקיץ החמים, שלא מתחשק להדליק תנור או לבלות זמן רב במטבח, יש עבורכם מתכון להכנת רולים קרים של מלפפון במילוי טונה, של מותג הטונה ריו מרה.

יחצ

הרול משלב בין פריכות טבעית של מלפפון טרי, לבין מילוי עשיר בטונה עם טאץ' של שמן זית, ויוגורט מרענן. מנה זו מושלמת לאירועים בקיץ, לאירוח, או לארוחת קיץ משפחתית. ניתן להגיש אותה כמנה ראשונה או כנשנוש קליל ובריא, וכל זאת תוך הכנה של מספר דקות בלבד!

 

רכיבים:

– 3 קופסאות טונה Rio Mare בשמן זית (80 גרם כל אחת)

– 100 גרם יוגורט יווני

– 2 מלפפונים

– שמן זית כתית מעולה

– מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1.פורסים את המלפפונים לרצועות דקות בעזרת מנדולינה או קולפן. מפזרים מעט מלח ומניחים בצד לסינון נוזלים, ולאחר מכן מייבשים היטב.

2.מסננים את הטונה ומפוררים אותה לקערה.

3.מורחים שכבה דקה של יוגורט על כל רצועת מלפפון, מוסיפים טונה ומגלגלים לרול הדוק.

4.מקבעים בקיסם, מתבלים במלח, פלפל וזילוף שמן זית.

5.מגישים מיד – ונהנים ממנה קיצית ומרעננת במיוחד.

 

הצעת הגשה: אפשר להוסיף לרול גם עשבי תיבול קצוצים כמו נענע או עירית, או לשלב גרידת לימון למרקם רענן עוד יותר.

 

באדיבות Rio Mare (ריו מרה)  


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('35075f64-d7b2-470e-ad66-6d7fb68110b1','/dyncontent/2025/7/2/86e7fd38-0429-47bf-a1c3-0d235ec16857.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('35075f64-d7b2-470e-ad66-6d7fb68110b1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה