|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('71032586-f919-433b-bb12-c77b9c294c3c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71032586-f919-433b-bb12-c77b9c294c3c','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
הפעם נביא לכם מתכון לארוחה קלאסית שכל אחד חייב לדעת להכין- שקשוקה!
מצרכים כף שמן קנולה 3 ביצים
$(function(){setImageBanner('46b441c7-1941-42c4-aaac-61eae51a0ecd','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 עגבניה רכה 1 שן שום 1 בצל קצוץ (לא חובה) חצי קופסת עגבניות מרוסקות כף רסק עגבניות מלח ופלפל לפי טעם חצי כף פפריקה מתוקה כפית גרגירי צ'ילי קורט סוכר חצי כוס מים  אופן הכנה - נקצוץ את העגבניה, בצל ושום
- במחבת רחבה נחמם מעט שמן
- נוסיף בצל ושום ונטגן קלות, נוסיף לאחר מכן את העגבניה
- אחרי שהירקות מתרככים מעט נוסיף את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ונערבב היטב
- נוסיף את התבלינים ונתקן לפי הטעם
- נוסיף את המים ונביא את הרוטב לרתיחה, ננמיך את האש ללהבה נמוכה ונבשל 5 דקות
- נעשה גומות ברוטב ונשפוך פנימה את הביצים, נתבל במעט מלח ופלפל
- נכסה את המחבת ונבשל 5-7 דקות עד שהביצים מוכנות למידת העשייה הרצויה
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('91b047be-da54-43dc-9422-d0045894a030','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91b047be-da54-43dc-9422-d0045894a030','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('a1606c49-bf3f-43e8-bf9b-9f5af3445de0','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|