סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה
$(function(){setImageBanner('50aae7cd-54fa-44c9-adf0-dc20dd85c8b4','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 אבוקדו של "חקלאי גרנות" 300 גרם קינואה לבנה
10 עגבניות שרי חצויות 10 יחי' בייבי מוצרלה 1/2 בצל קצוץ 1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק חופן אגוזי מלך קלויים מיץ מחצי לימון 3 כפות שמן זית קורט מלח ופלפל לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי אופן ההכנה: - מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
- מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
- מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cc9c58d9-c87d-45dc-84ce-8efa3d444703','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cc9c58d9-c87d-45dc-84ce-8efa3d444703','/dyncontent/2025/5/12/34232e33-c6cc-4444-85e5-6f2370116e5a.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|