סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה
$(function(){setImageBanner('6c96cc16-3c87-4444-b8f0-74073ce98a52','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 אבוקדו של "חקלאי גרנות" 300 גרם קינואה לבנה
$(function(){setImageBanner('03e6f1a8-ae17-4fe9-8ce2-272a395cda95','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})10 עגבניות שרי חצויות 10 יחי' בייבי מוצרלה 1/2 בצל קצוץ 1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק חופן אגוזי מלך קלויים מיץ מחצי לימון 3 כפות שמן זית קורט מלח ופלפל לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי אופן ההכנה: - מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
- מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
- מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1ce47c86-e008-4730-a1cf-b0fa2bb70681','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ce47c86-e008-4730-a1cf-b0fa2bb70681','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('1dc443b9-c098-4f7c-941b-be89a8a8cddb','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|