$(function(){setImageBanner('851183e0-06b6-4e24-b048-d3e82c6e3fd1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

צילום טקה סטודיו

מרכיבים לבסיס העוגיות: 

100 גר' מרגרינה 

100 גר' סוכר קוקוס 

קורט מלח 

200 גר' קמח 

1 כפית סודה לשתייה 

60 מ"ל משקה ירוק 

1 כפית תמצית וניל 

שוקולד צ'יפס מריר

 

מרכיבים לעיצוב העוגיות: 

חמאת בוטנים 

שוקולד צ'יפס מריר 

בייגלה 

עיניים אכילות 

הוראות הכנה: 

להכנת העוגיות: 

מערבבים בקערה סוכר, מלח ומרגרינה.

 

מוזגים את המשקה ותמצית וניל.

 

מוסיפים את הקמח המנופה (שעורבב קודם לכן עם סודה לשתייה) ומערבבים.

 

כשמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בעדינות.

 

מכניסים למקרר לשעה.

 

לאחר זמן זה, יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה, מניחים אותם בתבנית תנור משומנת או מכסים בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות למשך 12-15 דקות.

 

מוציאים מהתנור ומכיוון שהם יהיו רכים, משתמשים בקיסם כדי ליצור בזהירות שישה חורים בכל עוגייה מבלי לשבור אותם ומניחים להם להתקרר.

 

לעיצוב העוגיות:

 

מורחים חמאת בוטנים בכל עוגייה ומכניסים למקרר ל-10 דקות כדי שהציפוי יתקשה מעט.

 

מעצבים רגליים קטנות כרצונכם בעזרת מקלות בייגלה ומדביקים אותן עם שוקולד מריר.

 

מוציאים את העוגיות מהמקרר, מניחים את הרגליים מעל חמאת הבוטנים בתוך החורים ומקשטים את החלק העליון בשוקולד צ'יפס.

 

מניחים את העיניים האכילות.

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1ace4483-06e1-4544-8b1b-b48974b0f4e8','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ace4483-06e1-4544-8b1b-b48974b0f4e8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה