$(function(){setImageBanner('195c51da-f070-49a2-969c-fd5f81dec801','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
במיוחד לחובבי השוקולד, הרבלייף מנדבת מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז!
עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות) מרכיבים:
$(function(){setImageBanner('ff1b7315-e070-442f-b6b3-13688753de4c','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})לעוגיות: 2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד 60 גרם שיבולת שועל 1 בננה בשלה, מעוכה 1 כף דבש 1 כף חמאת אגוזי לוז ציפוי (לא חובה): 20 גרם שוקולד מריר, מומס 1 כף אגוזי לוז קצוצים אופן ההכנה: עוגיות: מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה. ציפוי: מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d74db674-850e-44e3-8255-d4ea06b54c5e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d74db674-850e-44e3-8255-d4ea06b54c5e','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('26b00dfd-5ef6-4b7d-ad8a-b1924f59071c','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|