$(function(){setImageBanner('d60df7bd-0d7f-48d2-ab7b-fddc11052dce','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

מדריך להכנת פאי רועים מושלם -Beko מותג מכשירי החשמל לבית, מציע מתכון קל וטעים להכנה שישדרג את ארוחת ראש השנה

BEKO יחצ

פאי רועים

מצרכים

לחלק הבשרי-

1 ק"ג בשר בקר/ סטייק

30 מ"ל שמן זית

50 גר' כרישה

1 בצל סגול חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 שיני שום קצוצות

2 מקלות סלרי קצוצים

15 גר' עגבניות מרוסקות

6 עגבניות מיובשות, קצוצות

500 מ"ל ציר (בקר או עוף)

4 ענפי תימין

3 עלי דפנה

לציפוי-

מלח, פלפל ועשבי תיבול ציפוי

3 תפוחי אדמה גדולים, מקולפים וחתוכים לקוביות

חצי ראש כרובית קטנה

חצי סלרי בינוני

300 מ"ל חלב שקדים

15 מ"ל שמן זית

קורט מלח

 

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבשר הטחון במחבת נון-סטיק למשך 5 דקות עד להשחמה ומנמיכים את האש.
  • במחבת נוספת, מחממים כף שמן זית
  • מוספים את הבצל, גזר, סלרי וכרישה ומטגנים על חום בינוני/נמוך עד לריכוך, בערך 4 דקות
  • מעבירים את הבשר למחבת הירקות
  • מוסיפים שום, עגבניות מרוסקות, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. מטגנים עוד 3 דקות
  • מוסיפים את הציר ומבשלים על חום בינוני, ללא מכסה, למשך 25 דקות
  • שמים את תפוחי האדמה, הכרובית והסלרי בסיר. מבשלים על חום בינוני למשך 10-12 דקות
  • מסננים ושמים את הירקות המבושלים במעבד מזון; מעבדים עד למחית חלקה
  • שופכים את הבשר לכלי קדירה, מיישרים ומוזגים מעל את הפירה
  • מברישים עם מעט שמן זית ואופים בתנור על חום 180 מעלות כ- 25 דקות

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('001c6cf4-e60a-4f2e-9b22-ba0237159aa1','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('001c6cf4-e60a-4f2e-9b22-ba0237159aa1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה