פונץ פירות חם
תוכן שיווקי
06.01.22 / 10:29
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים:
- תפוח בינוני, מקולף וחתוך לקוביות קטנות
- כוס וחצי מים
- כוס מיץ תפוחים דיאטטי מכל סוג (של ספרינג, פריגת וכו')
- כוס יין אדום חצי יבש (כל כוס במתכון מכילה 240 מ
- תפוז מקולף וחתוך לקוביות קטנות
- גרידת לימון קטן
- מקל קינמון
אופן הכנה:
מבשלים את כל הרכיבים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד כרבע שעה (ככל שהפונץ' יתבשל זמן רב יותר – כמות האלכוהול בתוכו תקטן והנפח שלו יצטמצם).
מומלץ להגיש חם. אפשר להחליף את כוס היין בכוס מיץ תפוחים , כדי ליצור פונץ' לאלכוהול, ולחלק אותו ל- 4 מנות. מעולה להגשה בחורף בכלל, ובט"ו בשבט בפרט.
אפשר לתבל גם בפלפל שחור, בציפורן ובממתיק מלאכותי לפי הטעם, או להוסיף לסיר שקית תה צ'אי מסאלה, לתיבול מרוכז יותר.