קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות
אלדה נתנאל
18.10.22 / 11:29
תגים:
קדירת עוף
המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף
מצרכים:
6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
מלח ופלפל
6 כפות רוטב סויה מאסטר שף
6 כפות יין לבן
3 כפות דבש
1 כף חרדל מאסטר שף
4 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום מאסטר שף
2 כפות שמן
חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים
12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס
סלסלת פטריות שמפיניון
הוראות הכנה:
- מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
- מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
- יוצקים מעל שמן זית
- צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.