תפוח אדמה ממולא במיקרו

$(function(){setImageBanner('6478d248-f99c-47b4-84bc-f2c398a7ab48','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

בישול באמצעות מיקרוגל מהווה דרך קלה ומהירה להכין מנות טעימות. 4 מתכונים לבישול במיקרוגל עוזרים לילדים לגלות עצמאות במטבח מבלי להסתכן בהפעלת הכיריים והתנור.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

studio teka

חומרים:

תפוח אדמה גדול

גבינה צהובה מגוררת

$(function(){setImageBanner('f611e203-79c5-48e8-b5af-6aad586caeba','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})

 

הוראות הכנה:

 

שוטפים ומייבשים את תפוח האדמה.

 

מניחים את תפוח האדמה בקערת זכוכית ומכסים בניילון נצמד ידידותי למיקרוגל.

 

מחוררים את הניילון באמצעות סכין/מזלג.

 

מבשלים במשך כמה דקות במיקרוגל עד לריכוך (בערך 10-7 דקות).

 

חוצים את החלק העליון של תפוח האדמה.

 

מניחים גבינה מגוררת בתוך תפוח האדמה ומכניסים למיקרוגל כדי לצלות את הגבינה, למשך 7 דקות.

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0d6db29b-193b-413e-8338-1400d61d3fde','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0d6db29b-193b-413e-8338-1400d61d3fde','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('bed72e42-9d81-464b-98c4-1918b84879e0','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה