$(function(){setImageBanner('4ffb8f47-bcbf-4f48-875a-13966d17327e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,47451,'Image','');})

חתונת גורמה 

יחצ

האוכל הוא המלך של זירת האירועים ובעיקר בחתונות והוא מככב לכל אורך החגיגה, מהאפרטיף בקבלת הפנים דרך המנות המדוגמות בסעודה המרכזית ועד הקינוחים שממתיקים את החגיגה.
בשנים האחרונות הסטנדרטים עלו בשל התיאבון המוגבר להפתיע ולרגש את בלוטות הטעם של האורחים – שלא רק יצאו שבעים אלא גם יעלו תמונות של המנות לרשתות החברתיות ויזכרו את האירוע כמושקע וטעים.

ריגושים קולינאריים לחתונה בלתי נשכחת

החוויה הקולינארית בחתונות העכשוויות מושפעת מסצנת מסעדות הפרימיום והגורמה ומשלבת בתפריטים מעדנים המבוססים על חומרי גלם עונתיים טריים ומשובחים בחיבורים יצירתיים בפרזנטציה מעניינת וכן שפים שמנצחים על העשייה ודואגים שכל מנה שתצא לאורחים תראה ותרגיש כמו ממטבח עילית.
היום בתכנון האוכל לחתונה חשוב לקחת בחשבון מגוון רחב של מנות, כדי שלסועדים יהיה ממה לבחור או הם יוכלו לנסות ולטעום מכל העולמות כולל מטבחים בינלאומיים, לצד מנות המותאמות לאכלנים הבררנים או לאלה בעלי מגבלות שונות כמו גם מנות פוטוגניות עם שילובים מקוריים. כמו כן, מנות שיתאימו לשלב הקוקטייל והשקת האירוע ומנות שיתמזגו עם מזג האוויר, העונתיות, העיצוב של האולם.
מקצועיות היא שם המשחק וכמו שמפקידים את מלאכת ההפקה, עיצוב ותפירת הבגדים, הפלייליסט והתוכנית האומנותית בידי ספקים, כך יש לוודא שהאוכל נעשה בידי המומחים והטובים ביותר.
אולמות אירועים רבים במרכז אימצו את הקונספט של מסעדות גורמה והפכו אותו לחלק בלתי נפרד מחוויית האירוע כולל מטבחים פתוחים כך שהאורחים יכולים להתבונן ולחזות בעשייה במטבח בזמן אמת ועד הגשה מוקפדת ומנות מרהיבות. סעודת גורמה הופכת כל אירוע קטן כגדול להצלחה מסחררת כשכמובן בעת הפקתם של אירועים גדולים האתגר הגדול הוא להגיש אוכל איכותי למספר רב של סועדים ולכן חשוב לבחור אולם שיודע להתמודד עם כמויות מבלי להתפשר על איכות!

לחגוג כמו במסעדת שף


בתרין אולם אירועים מוביל בראשל"צ לקחו צעד אחד קדימה את הנושא של מטבח גורמה באירועים. תרין שואב השראה ממסעדות הגורמה והשף המובילות בעולם. מהחלון הפנורמי שמצפק הצצה אל "מאחורי הקלעים" ומלאכת הרכבת המנות ועד הדגש הפדנטי ליצירתה והגשתה של כל מנה.
המטבח הפתוח הוא רק מאפיין אחד של הבשורה המרעננת שהמקום מביא לסצנת האירועים. השף אמיר דדון שמביא קו קולינארי חובק עולם עם טכניקות בישול במגוון סגנונות מהמסורתיות ועד המולקולריות כשהאורחים יכולים להזמין את המנות וכאמור, לצפות בזמן אמת באופן הכנתן וסידורן וכמובן שבדרך זו האורחים יכולים ליהנות גם ממנות חמות, טריות, שמוגשות להן מיד עם סיום יצירתן. אין כמו להתבונן בעשייה הכובשת של הטבחים בעודם מבזיקים, מעטרים, מצלחתים את המנה וזה עוד לפני הביס הראשון שמעביר את הטעמים שמדליקים את בלוטות הטעם. 

לא על האוכל לבדו – הנאה לכל החושים

מדובר באולם שיכול להכיל עד 1000 נפשות ומתאים הן לאירועים פרטיים והן לאירועים עסקיים שייקח את המוזמנים ל"יקום אחר" כבר עם כניסתם למתחם. גן תבלינים מבושם עם צמחייה טרופית עשירה וסטייל של מדרחוב אירופאי קלאסי בשילוב חופה המרחפת מעל בריכת מים לטובת אלה שנישאים ורוצים לעשות זאת בדרך חלומית וגדולה מהחיים. האולם המודרני מתהדר ומתגאה במערכות טכנולוגיות מתקדמות וכל השכלולים העדכניים מסאונד דרך תאורה ועד מקרנים, עיצוב בצביון מודרני הייטקיסטי נקי והתמזגות הרמונית של האולם עם החוץ, כולל נוף אל הגן הקסום שעוטף אותו.
כל פרט ופרט נבחר במחשבה מראש על אובייקטים, ריהוט, אלמנטים ואביזרים משלימים ליצירת האווירה המהפנטת והאנרגיות בחלל המשתנים ומותאמים לפי האופי הייחודי של האירוע.
ישנה גם אפשרות לסדר את השולחנות לפי הרכב הישיבה המועדף וכמות המשתתפים וליהנות גם מטרקלין באווירה של מלון בוטיק רגוע. מדובר בחוויית אירוע בלתי נשכחת שמציתה את כל החושים!


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dd1ed543-1753-493d-82c9-60bcba1ddcaf','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,47453,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dd1ed543-1753-493d-82c9-60bcba1ddcaf','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,47453,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה