$(function(){setImageBanner('e5673a16-6f3c-4eb4-9689-aab15d71a7a2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,47451,'Image','');})

כריכונים שילדים אוהבים

יחצ

כמה חשוב שהילדים שלכם יבינו שהיום, אפשר לשלב בין טעים לבריא. כן, עוד מגיל צעיר. אנחנו חיים במציאות שבה ענקיות המזון הופכות את הג'אנק פוד לטעים יותר וממכר יותר. ככה שבלי שנשים לב, בתור הורים, נרשה לעצמנו "להתעצל" יותר ויותר פעמים במהלך השבוע, ונתפתה להזמין. המרוויחות היחידות מכל הסיפור הזה הן ענקיות המזון בלבד. לא אתם, ובטח שלא הילדים שלכם.

אף אחת מהחברות בתעשיית המזון לא שמה את הבריאות שלכם ושל הילדים שלכם במקום הראשון. ובדיוק בגלל זה הגיע הזמן שאתם תעשו את זה. לא צריך יותר מדי בשביל זה, תחשבו על זה: שימו ממרח וכמה ירקות בתוך לחמניות כוסמין, והנה קיבלתם אחלה ארוחה מזינה.

עודדו את הילדים שלכם לאכול מאוזן. הפעולה הזו תבטיח שהם יגדלו להיות חזקים ובריאים!

$(function(){setImageBanner('66c6b430-9873-4625-b0dc-d2cc76caa718','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,47452,'Image','');})

אז דווקא בימים שבהם להזמין דרך הוולט היא הנורמה, ושבישול בבית הופך להיות יותר נדיר, החלטנו לתת לכם כמה מתכונים לכריכונים שילדים פשוט אוהבים. הם גם קלים להכנה (מבטיחים) וגם יחזירו לכם את האמונה שטעים ובריא יכולים וצריכים ללכת ביחד.

כריך קוטג' וירקות

רכיבים: לחמנייה קלה, קוטג', מלפפון ירוק, פרוסות צנונית (אופציה), בצל ירוק או נבטוטים.

אופן הכנה: חותכים את המלפפון והצנונית לפרוסות דקות. שוטפים ומייבשים טוב את הנבטוטים/חותכים את הבצל הירוק לעיגולים דקים. פורסים את הלחמנייה ומורחים עליה שכבה נדיבה של קוטג', מעליה מפזרים את המלפפון והצנונית, ומעל מקשטים עם נבטוטים או בצל ירוק. 

כמה פשוט, ככה טעים.

כריך גבינה צפתית ומטבוחה

רכיבים: 1 קילו עגבניות בשלות ואדומות, 1 פלפל אדום, 1 פלפל חריף (לאוהבי חריף, אבל לא חובה), 5 שיני שום כתוש, שמן, 1 כפית סוכר, 0.5 כפית פפריקה מתוקה, פלפל שחור ומלח לפי הטעם, קוביות גבינה צפתית, עלי ארוגולה לקישוט ולחם מלא.

אופן הכנה: חלטו את העגבניות במים רותחים, הסירו את הקליפה שלהן בעדינות ולאחר מכן חתכו לקוביות קטנות. נקו את הפלפלים מגרעינים וחתכו אותם לקוביות. חממו מעט שמן (קנולה או זית) במחבת עמוקה וטגנו את הפלפלים יחד עם השום. הוסיפו את העגבניות והסוכר. בשלו למשך 60 דקות על מנת שהרוטב יסמיך. תבלו במלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם. הניחו למטבוחה להתקרר.

לאחר שהמטבוחה מוכנה, מרחו אותה על פרוסת לחם, הניחו עליה קוביות או פרוסות של צפתית, קשטו עם העלים והגישו.

כריך פסטו וגבינה לבנה

רכיבים: לחם אנג'ל מלא, עליים טריים של בזיליקום, שתי כפות צנוברים, 0.25 כוס שמן זית, שתי כפות גבינה לבנה חמישה אחוז, כף גרעיני דלעת, מלח גס.

אופן הכנה: מכניסים למעבד מזון כוס עלי בזיליקום טריים, צנוברים ושמן זית, ומעבדים עד שמתקבל רוטב פסטו. לאחר מכן מורחים על פרוסת לחם, מוסיפים גם גבינה לבנה, מפזרים גרעיני דלעת ומתבלים במלח גס לפי הטעם. יאמי!

כריך אבוקדו

רכיבים: לחם שיפון, עגבנייה פרוסה, שמן זית, פלפל שחור ומלח גס לפי הטעם, אבוקדו, בצל סגול, לימון.

אופן הכנה: חתכו את האבוקדו גס, סדרו אותו על הלחם, סחטו עליו חצי לימון, הוסיפו פרוסות עגבנייה מעל, תבלו בפלפל ומלח, קשטו עם בצל סגול (קצוץ או טבעות).

כריך סלט ביצים

רכיבים: לחם כוסמין, ביצים קשות, חרדל, מיונז, מלח, פלפל, נבטוטים.

אופן הכנה: פוררו את הביצים בעזרת מזלג, הוסיפו מיונז וחרדל, תבלו במלח ופלפל, ולאחר מכן ערבבו היטב. מרחו את הסלט על פרוסת הלחם וקשטו עם נבטוטים טריים.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3c0f5d5f-d984-447b-98cf-2bff1d0aaf85','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,47453,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c0f5d5f-d984-447b-98cf-2bff1d0aaf85','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,47453,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('77b257f3-71d5-4b6f-87dc-0350a0047cbd','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,47439,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה