|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6735b5ee-ad0d-414d-90dc-0c3e95ab716d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46615,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6735b5ee-ad0d-414d-90dc-0c3e95ab716d','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,46615,'Image','');},15]]);})
מאפינס סופגניות ללא שמן וללא רגשות אשם
מאפינס סופגניות- 12 יחידות
מצרכים:
200 גרם מחמאה / חמאה (רכה)
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
2.5 כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים
$(function(){setImageBanner('e8fad791-9e7a-4cd8-8549-62a9c915ab89','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
לקישוט:
אבקת סוכר
ריבה
מחממים תנור ל 170 מעלות,
במיקסר מקציפים את החמאה, הסוכר והסוכר וניל לכדי תערובת קרמית.
מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף,
את הקמח והמית תפוזים מוסיפים לסירוגין עד שהכל נטמע היטב.
ממלאים את המנג׳טים כ 3/4 גובה,
ואופים כ 20-25 דק, עד שקיסם יוצא יבש.
מניחים לקירור - מפזרים מעל אבקת סוכר ובעזרת שקית זילוף ממלאים בריבה :)
באותו אופן ניתן להכין גם קייקפופס למי שיש את המכונה בבית.
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37c0010b-3722-42e0-a5a9-f56d91033693','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37c0010b-3722-42e0-a5a9-f56d91033693','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('8849b1af-ab6a-464d-87af-79a95087f591','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('6c66281d-03bd-4a7b-a039-f27bce6d355a','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|