|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('25692b90-aefe-4259-a293-fd7dbd533e2b','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,46615,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('25692b90-aefe-4259-a293-fd7dbd533e2b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46615,'Image','');},15]]);})
קלוריות למנה: 50 קק"ל
צילום: אילוסטרציה, shutterstock
רכיבים:
$(function(){setImageBanner('388ad129-9b26-432f-a645-c6b64be4b0ca','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
4 עגבניות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 לימון ללא גרעינים וחתוך לחתיכות
4 שיני שום קצוצות
1 כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות (קצוץ דק).
- מוסיפים את הפלפל החריף, השום, הלימון, שמן הזית ושאר החומרים ומערבבים.
מומלץ להגיש לצד דג אפוי בתנור.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('44196f42-eb95-4bc7-a7c0-8493f4bb16ff','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('44196f42-eb95-4bc7-a7c0-8493f4bb16ff','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('e6a5740b-6130-41e7-af4f-ddea3b709427','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('1e23fbad-9d30-4969-8f08-e88a21e4e8cd','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|