ראיון עם עדי מילר – שירותי שף פרטי ובעלת האתר פרייבט שף

$(function(){setImageBanner('aa176216-85f6-46a4-bf12-d66c9edefe60','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

ראיון עם עדי מילר – שירותי שף פרטי ובעלת האתר פרייבט שף

כמה זמן את מבשלת באופן מקצועי?

אני עוסקת בבישול מקצועי כ-20 שנה מתוכן כעשר שנים התמחיתי  במטבחים שונים ובעשר השנים האחרונות אני בעלת המותג "private chef"- הנותן שירותי שף פרטי לאירועים קטנים.

מהי השכלתך בתחום?

מעבר לניסיון מעשי של עשרות שנים אני בעלת תואר ראשון במנהל עסקים, בוגרת לימודי "מזון ומשקאות" בביה"ס תדמור, קורס מוזגות ובר ובוגרת קורסים והשתלמויות בבישול אסייתי.

היכן התחלת?

המקום הראשון בו עבדתי היה בבית קפה מיתולוגי בשם "צבעים בקפה" בהוד השרון בעמדת פנקייקים תחת עץ גויאבות הייתי מוציאה מנות פנקייק מפוארות וזה היה תפקידי הראשון במטבח.
לאט לאט קודמתי להיות עוזרת לשף במטבח עד שהפכתי לאשת צוות ומשם התקדמתי לניהול המטבח.

איך היית מתארת את סגנון הבישול שלך?

הייתי אומרת בישול קלאסי ועדין שמתבסס על חומרי גלם איכותיים ונותן להם כבוד. אני אוהבת לשלב מנות מהמטבח האסייתי כדי להוסיף עוקץ לתפריט.

האם יש סוד לשף פרטי מוצלח?

הסוד בעיני הוא להתאים את כל פרטי האירוע לטעמו של הלקוח – החל ממנות התפריט, עיצוב השולחן ועד לרמת נוכחות השף באירוע.

יש לקוחות שיבקשו שאהיה חלק פעיל בארוחה, אסביר על המנות בפירוט ואענה על שאלות ויש לקוחות שירצו לסעוד באין מפריע, בעיקר אם מדובר בארוחה עסקית.

שף פרטי מקצועי יידע לשאול את השאלות הנכונות כדי לקבוע את אופי האירוע.

האם יש מנה שאת נהנית לבשל במיוחד?

אני אוהבת להכין אוכל אסייתי ובמיוחד את מנת הספרינג רול, מנה שלוקחת אותך למקומות אקזוטיים רחוקים.

כמו כן, אני נהנית לבשל מנות עונתיות שמתבססות על מטבחי שוק ומה שקיים בעונה, זמין טרי והכי חשוב – מתוצרת מקומית.

האם יש לך מרכיב מועדף?

ירקות טריים תמיד מרגשים אותי, עשבי תיבול טריים, מיני דגנים, אגוזים וקטניות.

איזו מנה את הכי נהנית לאכול?

בחורף, אני אוהבת מאוד מרקים טובים, בעיקר אסייתיים כמו מרק ראמן יפני. בקיץ אני אוהבת אוכל קליל שמבוסס על פירות וירקות – מוזלי טוב עם יוגורט ופירות אני ממש אוהבת.

מהי החוויה הכי מעניינת שקרתה לך במסעדה?

המסעדה השנייה בה עבדתי הייתה מסעדה יפנית אותנטית שרוב עובדיה היו יפנים. הייתי מאוד צעירה ורק בתחילת דרכי, אך מכיוון שהייתי דוברת העברית היחידה הפכתי במהרה למנהלת המטבח. כך מצאתי את עצמי, בחורה בת 19, מחלקת הוראת בעיקר בעזרת מילים בודדות ושפת גוף לשורה של טבחים אסייתיים מיומנים. לשמחתי, הם העריכו אותי מאוד ושיתפו פעולה בצורה מדהימה.

איזו עצה היית נותנת למישהו שרוצה להיות שף?

סבלנות ואורך רוח. המקצוע הזה נרכש במיומנויות יומיות. בעיני אין קיצורי דרך וללכת למסעדה הטובה ביותר למשך שנה אחת זה לא מספיק. ממליצה לעבוד בעשר מסעדות שונות לפחות ולהתמחות בסגנונות שונים.

אתם מוזמנים לבקר באתר - http://www.privatechef.co.il/, להתרשם מהמתכונים ולהזמין שירותי שף פרטי עד הבית לאירועים מיוחדים J  


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bed1a4a9-4039-4461-b845-d2b3ff0565ce','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bed1a4a9-4039-4461-b845-d2b3ff0565ce','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה