|
$(function(){setImageBanner('31b851d5-fd1e-4235-994c-b9337750abe8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
כנאפה משגע
מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'
מרכיבים:
$(function(){setImageBanner('cc62ffc6-0162-4d60-8455-a3681d6dc36b','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
• 600 גרם שערות קדאיף
• 100 גרם חמאה מומסת
• 800 גרם גבינת מוצרלה
• 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
• כוס סוכר
• כוס מים
• חצי לימון
• כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:
• ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
• מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
• שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות
הכנת מי סוכר:
• מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
• יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה
$(function(){setImageBanner('1a18ca03-4738-4673-ae9f-1783dcd2b34a','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46617,'Image','');})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('7289929a-1ee4-43ee-9f12-b6bcff0b805f','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('f2e333fd-54a8-4b47-9ca2-e3ab39c4c957','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|