$(function(){setImageBanner('03c4543e-0e04-40ef-a32c-4ee5f7269035','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

כנאפה משגע

מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'

מרכיבים:

•    600 גרם שערות קדאיף
•    100 גרם חמאה מומסת
•    800 גרם גבינת מוצרלה
•    200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
•    כוס סוכר
•    כוס מים
•    חצי לימון
•    כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:

•    ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
•    מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
•    שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות

הכנת מי סוכר:

•    מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
•    יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('67f6175f-3a72-4ba6-9a42-2a6c0b4cf9eb','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('67f6175f-3a72-4ba6-9a42-2a6c0b4cf9eb','/dyncontent/2025/4/23/d172cbdf-7b95-4b66-8574-b374fe11cce3.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה