$(function(){setImageBanner('6dbe0bd6-e619-4752-9e24-778956ad249b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
כנאפה משגע
מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'
מרכיבים:
$(function(){setImageBanner('ba55c5cc-3524-4c6e-9d7b-0c964753caa4','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
• 600 גרם שערות קדאיף
• 100 גרם חמאה מומסת
• 800 גרם גבינת מוצרלה
• 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
• כוס סוכר
• כוס מים
• חצי לימון
• כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:
• ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
• מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
• שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות
הכנת מי סוכר:
• מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
• יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('af16c0ad-2d04-4651-8f9c-9321411a7044','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af16c0ad-2d04-4651-8f9c-9321411a7044','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('736ba62e-a3f8-4830-877d-f4cc962c9ce2','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('29f36789-35ad-4720-b5b4-c0707b844e1c','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|