$(function(){setImageBanner('6dbe0bd6-e619-4752-9e24-778956ad249b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

כנאפה משגע

מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'

מרכיבים:

$(function(){setImageBanner('ba55c5cc-3524-4c6e-9d7b-0c964753caa4','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})

•    600 גרם שערות קדאיף
•    100 גרם חמאה מומסת
•    800 גרם גבינת מוצרלה
•    200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
•    כוס סוכר
•    כוס מים
•    חצי לימון
•    כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:

•    ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
•    מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
•    שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות

הכנת מי סוכר:

•    מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
•    יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('af16c0ad-2d04-4651-8f9c-9321411a7044','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af16c0ad-2d04-4651-8f9c-9321411a7044','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('736ba62e-a3f8-4830-877d-f4cc962c9ce2','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('29f36789-35ad-4720-b5b4-c0707b844e1c','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה