|
$(function(){setImageBanner('81e754e4-b2a9-4567-94c3-a5bb472c86ca','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
התירס: צמח ממשפחת הדגנים. התירס מככב בכל סוגי האוכל, הוא משמש כמרכיב עיקרי בסלט, בפשטידות, כמנה עיקרית וסתם כנשנוש, בקיצור: גם טעים וגם בריא.
מצרכים
1 שקית גרעיני תירס
$(function(){setImageBanner('4dee9045-f219-4dff-845f-14b7c90ced9a','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
2 יח' בצל ירוק קצוץ
1 גמבה אדומה קטנה
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה
4 ביצים טרופות
1/2 כוס קמח
1 כף שמן
קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- שוטפים ומסננים את התירס
- מערבבים את כל החומרים יחדיו
- משמנים תבניות מאפינס ויוצקים את הבלילה
- אופים ב- 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה
סלט תירס במיונז ושמיר
מצרכים
קופסת תירס
1/2 צרור שמיר
2-3 מלפפונים חמוצים
1 גמבה אדומה
3 כפות מיונז
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
אופן ההכנה
- מסננים את התירס
- קוצצים את השמיר
- חותכים את המלפפון והגמבה לקוביות קטנות
- להוסיף מיונז, מלח ופלפל שחור
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8cc2be37-85bd-4441-ac9e-e4e64bd32ba9','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8cc2be37-85bd-4441-ac9e-e4e64bd32ba9','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('06cdaea2-f0f9-45e3-b806-bb2fab5d2fff','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('d8ecb6ef-d0dd-4706-b610-b746143fc38d','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|