$(function(){setImageBanner('a5747ecd-2895-48b0-94ba-41cdb5abad64','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

קרם שניט בקלי קלות

1 חבילת בצק עלים בטעם חמאה בטמפרטורת החדר
500 מל שמנת מתוקה

1 חב אינסטנט פודינג וניל
ממרח נוטלה
אבקת סוכר
 
מחממים תנור ל 180 מעלות
 
משתמשים בשתי תבניות התנור - אחת שטוחה ואחת עמוקה יותר,
 
בתבנית השטוחה נניח נייר אפייה ונפזר מעליו אבקת סוכר, את בצק העלים נחתוך ל 3 מלבנים שווים ברוחבם משהו כמו 10 סמ', נניח אותם אחד ליד השני על גבי אבקת הסוכר ומעליהם פזרו עוד אבקת סוכר, ומעליה שטחו נייר אפייה נוסף, הניחו על גביו את התבנית העמוקה- כך שנוצר לכם כמו סנדויץ בין שתי תבניות התנור. התבנית העליונה מונעת מהבצק לתפוח ותיכף יצעו לנו 3 עלי בצק פריכים ומתוקים.
 
נאפה כ 15 דק - או עד שתראו שהעלים מזהיבים. קררו היטב את 3 המלבנים.
 
בקערת המיקסר נקציף לקצף חזק את השמנת והפודינג וניל.
 
עתה, נרכיב את המנה :
הניחו על כלי הגשה עלה אחד - מרחו עליו שכבה דקה של נוטלה וזלפו שכבה נדיבה של קרם, מעליו עוד עלה, שוב ממרח נוטלה, קרם וסגרו עם העלה שלישי.
 
פזרו אבקת סוכר להשלמת המראה.
 
קררו למשך הלילה - ובתיאבון :)

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eb21d87d-1c8a-45cf-a4d4-890494c5b77a','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eb21d87d-1c8a-45cf-a4d4-890494c5b77a','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה