$(function(){setImageBanner('9c8c59f1-f307-469b-ac5d-87c182b473f2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

לרגל פתיחת עונת האבוקדו בישראל, מגישה חקלאי גרנות, מגדלת ומשווקת האבוקדו
הגדולה בישראל, מתכון חגיגי, צבעוני ומלא טעמים – טאקוס עוף ואבוקדו. המנה
משלבת את האבוקדו הישראלי הטרי שזה עתה נקטף, עם עוף עסיסי ותיבול רענן, ומזמינה
את הצרכנים ליהנות מחוויית בישול קלה, מהירה, צבעונית ובריאה שמכניסה את האבוקדו
למרכז הצלחת. בתיאבון!

טאקוס עוף ואבוקדו של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-4 מנות):
4 טורטיות
2 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כוס גרגרי תירס
6 עגבניות שרי חצויות
1 כוס שעועית שחורה (מבושלת ומסוננת)
2 יחידות חזה עוף
4 עלי חסה
1 פלפל אדום/צהוב חתוך לקוביות
1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
4 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
להגשה: לימון ליים, פלפל חלפיניו
אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מסדרים את הטורטיות בצלוחיות עמוקות, מניחים בתבנית ואופים בתנור כ-10
דקות. מוציאים ומצננים.
3. מערבבים שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור בקערה רחבה. מכניסים את חזה
העוף ומערבבים עד שהם נעטפים בתערובת. צורבים היטב את העוף על מחבת
פסים במשך כ- 5 דקות מכל צד, עד לקבלת פסי צריבה יפים משני הצדדים.
מצננים וחותכים לקוביות.
4. מרפדים כל טאקו בעלה חסה, מניחים קוביות עוף, קוביות פלפל, קוביות אבוקדו,
תירס, קוביות עוף, חצאי עגבניות שרי ובצל סגול.
5. מגישים עם סחיטה נדיבה של לימון ליים וחלפיניו בצד לאוהבי החריף.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3bb21149-ec90-4350-8727-aff6cc0a8195','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3bb21149-ec90-4350-8727-aff6cc0a8195','/dyncontent/2025/4/2/54409872-5d16-4486-b942-0d65efd2702b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה