כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף

$(function(){setImageBanner('ef14c8d5-d23f-422f-b4c4-57a17aa77991','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

צילום טקה סטודיו

כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף

רכיבים

עבור כנפי העוף:

- 600 גרם כנפי עוף

- 1 כף שמן זית

- מלח

- פלפל

- קמח

- 2 כפות פפריקה

לרוטב הקוריאני החריף:

- 10 כפות רוטב סויה

- 6 כפות סוכר חום

- 4 כפות חומץ אורז

- 2 כפות רוטב סרירצ'ה

- 2 כפות שמן שומשום

- 3 שיני שום

- 2 כפות מים קרים

- 1 כף עמילן תירס

לקישוט:

- בצל ירוק

- שומשום לבן

 

הוראות הכנה:

מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית.

מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה.

מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על ​​אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.

בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.

טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.

 


$(function(){setImageBanner('ac61d3af-994c-469f-97e8-36ba74b2123f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה