|
לחגוג את חג הפסח עם קציצות כרישה "פראסה"
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5cd1c712-724b-4381-a67e-11a7e7b6841b','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5cd1c712-724b-4381-a67e-11a7e7b6841b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
בכל שנה בחג הפסח הנשנוש הכי טעים בשולחן החג מבחינתי הוא לא אחר מקציצות "פראסה " זה הטעם של הבית , זה מאכל הדגל של כל התורכים והספרדים. אבל כולם יכלים להכין אותם ואני מבטיחה לכם שאחרי שתכינו אותן פעם אחת, תאמצו אותן כל השנה .
מצרכים לקציצות:1/2 קילו בשר טחון 2 יחידות כרישה - חתוכות לטבעות, מבושלות ומסוננות
$(function(){setImageBanner('5337ebbc-09d8-4ef5-9a11-49590eb585ab','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 כוס פטרוזיליה טריה וקצוצה 1 ביצה 1/4 כוס קמח מצה 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית אבקת אפייה  לטיגון:1 בקבוק שמן אופן ההכנה:קודם שוטפים את עלי הכרישה ומבשלים 40-60 דקות, עד לריכוך מלא של הירק. מקררים את הכרישה, סוחטים היטב מנוזלים וקוצצים דק לקציצות:- בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים מן העיסה קציצות שטוחות מעט.
לטיגון:- במחבת מניחים את שמן הקנולה עבור טיגון חצי עמוק ומחממים.
- מניחים את הקציצות בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
- מניחים את הקציצות על נייר סופג.
בתאבון וחג שמח
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2cde6dc7-e2c6-46cf-9fba-d84a58301c7d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2cde6dc7-e2c6-46cf-9fba-d84a58301c7d','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('28f009e2-9ea6-4e7d-83d5-24c5dde7fb65','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|