מתכון : בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס
$(function(){setImageBanner('cd750d6d-94a9-4002-a6d0-cfb64c914099','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
מתכון מפנק בריא וטעים במיוחד לשולחן החג או לאירוח במהלך השבוע
רכיבים (ל-4 סועדים) 2 בטטות גדולות 1 בצל קטן קצוץ
$(function(){setImageBanner('740ff5e9-20ee-4aa0-ac22-1ff1584c2e3e','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 תפוח עץ קטן, קצוץ 2 שיני שום טחונות גרגירי חומוס מבושלים/ משומרים 2 כפיות ראס אל חנות 2 כפית דבש חופן של כוסברה, קצוצה דק מלח פלפל שחור טחון לרוטב: 200 מ"ל קרם קוקוס 1 כפית פפריקה מעושנת מלח הכנה: שוטפים את הבטטות, חוצים לאורכן ומכניסים לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך. בינתיים מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל, מטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים דבש, מקפיצים מעט ומסירים מהאש, מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד. לרוטב: מערבבים את קרם הקוקוס עם פפריקה ומעט מלח. להרכבת המנה: גורפים בור מאורך בתוך הבטטות וממלאים בתערובת החומוס, מקשטים בפס של רוטב ומפזרים את שאר הכוסברה מעל.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('69036794-a075-412e-acba-f422d4e00d89','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69036794-a075-412e-acba-f422d4e00d89','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('ea237932-15d4-45de-965e-23d5ea675084','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|