מתכון לדג ברוטב פיקנטי

$(function(){setImageBanner('aaa5b704-8737-4042-b883-6b41d0500c6c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

הפעם נביא לכם מתכון קל ופשוט לפילה דג אמנון ברוטב עגבניות ופלפלים פיקנטי וטעים

מחפשים איך לגוון את ארוחת הצהריים שלכם בבית? הכינו פילה דג ברוטב עגבניות ופלפלים פיקנטי שכולם יאהבו! הפעם נביא לכם מתכון לפיה אמנון שמבשלים בקלות ברוטב אדום טעים שכיף לאכול.

מצרכים (3 מנות דג)

3 פילה אמנון

מיץ מלימון

כף מלח

2 כפות שמן

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום

2 עגבניות

חצי פלפל חריף

3 כפות עגבניות מרוסקות

מלח ופלפל לפי הטעם

כף פפריקה מתוקה

חצי כף פריקה חריפה

חצי כף כמון

1 כוס מים רותחים

כוס חומוס קפוא (לא חובה)

חופן כוסברה טריה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נשרה את פילה הדג במיץ לימון ומלח כ-20 דקות, לאחר מכן נשטוף את הדגים היטב
  2. נקצוץ את הירקות: עגבניות, פלפל אדום, שום, פלפל חריף
  3. במחבת עמוקה נחמם שמן
  4. נוסיף למחבת החמה את השום, העגבניות, הפלפל האדום והפלפל החריף ונטגן מעט
  5. נוסיף את העגבניות המרוסקות והתבלינים ונערבב 2 דקות
  6. נוסיף את המים החמים וגרגירי החומוס (לא חובה) ונביא לרתיחה. ניתן לרוטב להתבשל על אש נמוכה כ-5 דקות
  7. נניח את הדגים על התבשיל ונכסה אותם במעט רוטב. נסגור את המכסה ונבשל את הדגים על אש נמוכה כ-20 דקות
  8. חמש דקות לפני סיום הבישול נוסיף את הכוסברה הטרייה מעל הדגים ונמשיך בבישול

בתיאבון!

 


$(function(){setImageBanner('e30807bd-c4be-40cc-a4b0-0f5e7517972a','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה