מתכון לשקשוקה מנצחת!
                                                    יהלי אוזן
                                                
                                            12.10.20 / 14:04
הפעם נביא לכם מתכון לארוחה קלאסית שכל אחד חייב לדעת להכין- שקשוקה!
מצרכים
כף שמן קנולה
3 ביצים
1 עגבניה רכה
1 שן שום
1 בצל קצוץ (לא חובה)
חצי קופסת עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי טעם
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית גרגירי צ'ילי
קורט סוכר
חצי כוס מים
 
אופן הכנה
- נקצוץ את העגבניה, בצל ושום
 - במחבת רחבה נחמם מעט שמן
 - נוסיף בצל ושום ונטגן קלות, נוסיף לאחר מכן את העגבניה
 - אחרי שהירקות מתרככים מעט נוסיף את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ונערבב היטב
 - נוסיף את התבלינים ונתקן לפי הטעם
 - נוסיף את המים ונביא את הרוטב לרתיחה, ננמיך את האש ללהבה נמוכה ונבשל 5 דקות
 - נעשה גומות ברוטב ונשפוך פנימה את הביצים, נתבל במעט מלח ופלפל
 - נכסה את המחבת ונבשל 5-7 דקות עד שהביצים מוכנות למידת העשייה הרצויה
 
בתיאבון!