מתכונים לקוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ
$(function(){setImageBanner('f201a18f-56d8-4ff5-a723-2feb3f0042dc','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
הסקוטית מבית ישרקו, חולקת 3 מתכונים של קוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ. להכנה קלה בבית.
פלומארי גן עדן – Plomari in Berrydise מרכיבים: כוס יין קרח 75 מ"ל קסוקסו ליקר תות 25 מ"ל אוזו פלומארי גארניש - עלה בזיליקום אופן הכנה : מכינים את הכוס עם 2-3 קוביות קרח, מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומקשטים עם עלה בזיליקום מעל ומגישים, חשוב לערבב לפני ששותים.
בוטגה שפריץ – Bottega Spritz מרכיבים: כוס יין קרח 75 מ"ל בוטגה פרוסקו גולד 50 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו 25 מ"ל סודה גארניש – וודג' לימון וכמה עלי נענע מחוברים בגבעול
אופן הכנה: ממלאים את הכוס בקרח ומוזגים את המשקאות לפי הסדר ומערבבים קלות. מכניסים את הלימון למשקה, מניחים את עלי הנענע מעל ומגישים.
$(function(){setImageBanner('0e7aa54d-0c5f-4579-9508-180a3523e599','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');}) טמנא' מיול – Tamna' Mule
מרכיבים: הייבול – כוס גבוהה וארוכה קרח 50 מ"ל טמנאוולין דאבל קאסק ג'ינג'ר אייל גארניש – חצי פרוסת תפוח ירוק אופן הכנה: מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי, מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס ומוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3f2eba1f-f8a8-49b0-91ce-054b6f66aedc','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f2eba1f-f8a8-49b0-91ce-054b6f66aedc','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('fe81f569-0480-41ee-ba8f-c25140576f44','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|