מתכוני בורגר בייתים ומשודרגים

$(function(){setImageBanner('3f8ba6ce-498c-4006-8636-95892a90cb12','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

לחמניות באן שחורות להמבורגר

מרכיבים (10 סועדים):

475 גרם קמח

20 גרם שמרים טריים

100 גרם חלב סויה לא ממותק

100 גרם מים

50 גרם חמאה טבעונית בטמפרטורת החדר

100 גרם ביצה טרופה

קורט מלח

ביצה (להברשה)

שומשום לקישוט

הוראות הכנה:

שמים את כל המרכיבים מלבד החמאה במיקסר ומערבבים.

מוסיפים את החמאה בטמפרטורת החדר, חותכים לקוביות קטנות ומערבבים לעוד 10 דקות עד לקבלת תערובת חלקה.

יוצרים כדור מהבצק, מכסים אותו במגבת ונותנים לו לתפוח למשך כמה שעות בקערה משומנת.

לאחר התפחה, מחלקים את הלחם לכדורים במשקל 80 גרם.

מניחים את הכדורים על נייר אפייה ומכסים במגבת להתפחה נוספת של 50 דקות

לאחר ההתפחה הנוספת, מברישים את כדורי הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל במזן שהתנור מתחמם ל-180 מעלות.

אופים למשך 22-24 דקות.

לחמניות באן שחורות סטודיו TEKA

המבורגר וואגיו בגריל

מרכיבים:

- 2 לחמניות בורגר

- 2 המבורגר וואגיו

- 2 פרוסות גבינת צ'דר טבעונית

- חרדל

- קטשופ

- ½ בצל אדום

- 1 עגבנייה

- סלט רוקט

- מלפפונים חמוצים

הוראות הכנה:

מבשלים את ההמבורגרים במדף התחתון וצולים את הלחמניות במדף העליון.

ברגע שההמבורגרים מבושלים, מניחים מעליהם שתי פרוסות גבינה כדי להמיס אותן בחום הבשר.

המבורגר ווגיו בגריל סטודיו TEKA

מורחים את הלחמניות בחרדל וקטשופ ומרכיבים עם סלט רוקט, המבורגר, בצל אדום ופרוסות עגבנייה ומלפפונים חמוצים.


$(function(){setImageBanner('99a17846-14d8-4c5b-b3fc-d9c75adb07ff','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה