מתכוני פיצה להכנה ביתית

$(function(){setImageBanner('20747dac-d9f3-44f7-8199-2209cc8f97cf','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

פיצה עם גבינה צהובה ורוטב עגבניות היא הקלאסית ביותר וטעימה ללא ספק, אבל לפעמים יש רצון לגוון, לנסות ולטעום דברים חדשים. במיוחד לכבוד יום טעים זה, המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מגישים שלושה מתכונים לפיצות לא שגרתיות שכדאי לכם להכין ולטעום.

פיצה דלת שומן - יחצ beko

פיצה דלת שומן

מצרכים:

  • 18 גרם שמרים
  • 330 גרם קמח כוסמין
  • מלח
  • 200 גרם רוטב עגבניות
  • 150 גרם גבינה דלת שומן
  • אורגנו

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-200 מעלות
  • נערבב את קמח הכוסמין, המים, השמרים והמלח
  • נלוש את הבצק וניתן לו לנוח למשך כחצי שעה
  • ניישר את הבצק על תבנית ונאפה בתנור ל- 10 דקות
  • נוציא מהתנור ונמרח את רוטב העגבניות, נוסיף את הגבינה ונפזר אורגנו מעל
  • נאפה בתנור 10 דקות נוספות ונאכל בתיאבון

 

פיצה צמחונית יחצ beko

פיצה צמחונית על טהרת הבריאות

מצרכים:

לבצק:

  • כרובית אחת
  • שמן זית
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח חומוס
  • מלח
  • אורגנו

 

  • רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות
  • תוספות שאוהבים: תרד, עגבניות שרי, פטריות, צנוברים, עגבניות

 

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-180 מעלות
  • נחתוך (אפשר גם לגרר בפומפיה) את הכרובית לחתיכות דקות ככל הניתן, נתבל במעט מלח ונקפיץ במחבת עם מעט שמן זית.
  • נערבב את הכרובית עם הביצה, קמח החומוס והאורגנו וניצור בצק. נלוש עד לקבלת מרקם אחיד.
  • נשטח את הבצק על תבנית ונכניס לתנור לאפיה למשך כ-10 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
  • כאשר הבצק כמעט מוכן, נוציא מהתנור ונמרח את רסק העגבניות.
  • נפזר את התוספות שאנחנו אוהבים ונכניס לאפייה ל-10 דקות נוספות.

 פיצה קצת אחרת יחצ beko

פיצה קצת אחרת

מצרכים:

לבצק:

  • 1 חבילת ברוקולי
  • כוס קמח שקדים
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף בזיליקום
  • קורט מלח ופלפל
  • 3 ביצים
  • 1 בטטה מגוררת
  • כף קמח פשתן (לא חובה)
  • חופן אספרגוס
  • 100 גרם גבינת פרמזן
  • ריחן טרי

לממרח האבוקדו:

  • 2 אבוקדו
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-200 מעלות
  • נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
  • נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
  • נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
  • נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
  • בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
  • לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש

 


$(function(){setImageBanner('46e0e967-b85c-4d49-ada4-4324c497d264','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה