סופלה שוקולד מפתה שאפשר לאכול בשניים

$(function(){setImageBanner('ae1e606e-6756-4616-9d87-ec6259923920','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

לרגל טו באב, המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי מפתה שאפשר ורצוי לאכול בשניים. חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים":

צילום דן פרץ

 סופלה שוקולד

מנה 1

רכיבים

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

 

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

 

אופן הכנה

  1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
  2. מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
  4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cc61e71b-c3ec-4cd9-aa0e-28fe685517cc','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cc61e71b-c3ec-4cd9-aa0e-28fe685517cc','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה