סלט פסטה, זוקיני, מוצרלה ופסטו

$(function(){setImageBanner('6662d62f-2a6b-42e1-a22d-e26d8ed82a17','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

ברילה, הפסטה מספר 1 באיטליה, מציע מתכון המתאים לימי הקיץ החמים: סלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום. הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט. המתכון קל להכנה, טעים וקייצי, ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים!

צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טרופי

2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן

20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים

חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים

חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום

2-3 כפות צנוברים קלויים

 

לרוטב:

6 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף מייפל או דבש

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור גרוס

 

 

  1. מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומצננים.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.
  3. מערבבים את הפסטה עם יתר החומרים

 

המתכון באדיבות ברילה


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0453d27d-4ade-4df9-9af3-f10fb4da81a4','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0453d27d-4ade-4df9-9af3-f10fb4da81a4','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה