$(function(){setImageBanner('9c59a6d8-64c2-4aed-8b93-a00f6064ce17','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

פסטה וגבינות הן מלכות שולחן חג השבועות, כך גם ירקות, שמסמלים את הטבע ושפע הארץ בחג הביכורים. לרגל חג שבועות, המותג ברילה מציע מתכון ססגוני וקליל: סלט פסטה מלוא הטנא - ניתן להכין גם בגרסה טבעונית!

נמרוד סונדרס

לגרסה טבעונית: מחליפים את הפטה בפרוסות ארטישוק משומר בחומץ או שמן זית.

 

 חומרים ל-4 מנות:

$(function(){setImageBanner('25926687-d288-45fc-8b17-0b446fc388e8','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})

 

500 גרם פסטה פנה ברילה (או כל פסטה קצרה שאוהבים)

חצי כוס רצועות של פלפלים קלויים וקלופים ו/או חצי כוס עגבניות שרי מיובשות קצוצות

4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

1/2 כוס זיתי קלמטה או טזוס (או תערובת), קצוצים גס

2 זוקיני טריים פרוסים דק (לא חובה)

100 גרם גבינת פטה, מפוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לרוטב:

 

3-4 כפות שמן זית

2 כפות פסטו ברילה

2  כפות חומץ בלסמי

1 כף סילאן (או דבש)

 

אופן ההכנה:

 

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה משומנת בכף שמן זית.
  2. מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הפסטה ומערבבים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור.
  3. מוסיפים את הפלפלים ו/או העגבניות המיובשות ויתר המרכיבים לקערת הפסטה, מערבבים והכי חשוב: מגישים בטמפרטורת החדר, לא ישר מהמקרר.

 

המתכון באדיבות המותג ברילה.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4bde246b-cf4e-4667-a7e9-84d2d8628bac','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4bde246b-cf4e-4667-a7e9-84d2d8628bac','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('78cbdd0c-469b-4153-a2a0-394a36a5b3c6','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה