$(function(){setImageBanner('9531043a-146e-40cf-89aa-5f1ff232106f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
השף של המגזין השבועי שלנו, גיא פרץ מציג מתכון לסלט קוסקוס מהיר להכנה ובריא, עם ירקות, עשבי תיבול ועוד. נהדר כתוספת או כארוחה קלילה.
מרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה
$(function(){setImageBanner('feacbd6d-c7c4-4016-8d1f-b1f5bf2fc61a','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 סלק אדום טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות 1 גזר טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקות פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות חצי חבילת נבטים עבים 4 גבעולי סלרי קצוצים 3 בצלים ירוקים קצוצים 4 צנוניות קצוצות מיץ מלימון 1 מלח ופלפל שחור טחון טרי 2 כפות שמן זית 300 גרם טופו חתוך לקוביות מרינדה לטופו כף סויה מתוקה כף מירין רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ 3 טיפות שמן שומשום מלח ופלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה: 1. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הטופו. 2. מניחים בקערה את הקוסקוס, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית. 2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות. 3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד. 4. מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a09d0332-b3c6-4693-8f49-384e9e1b7b26','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a09d0332-b3c6-4693-8f49-384e9e1b7b26','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('71f6a0d0-d4ea-4558-b3dd-87155108c47f','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|